Alleen voor abonnees

Tik hieronder een websleutel die bovenaan op blz. 1 van een gedrukte Kits staat.

websleutel kits
  
Artikel van de week
Archief
Woordenlijst
Wereldkaarten

Andere tijdschriften

koekoek

Koe-koek

Koe-koek is een boekenpakket voor peuters en kleuters in de 1ste klas. Het pakket bestaat uit 4 boeken (Max is niet moe, Ik ben geen boek, ik ben een hond, Rosalie - kleuren en Ssst... Poes slaapt). Deze 4 boeken zijn gemaakt door getalenteerde Vlaamse en Nederlandse auteurs en illustratoren. Ze bevatten vele kleurillustraties en hebben een harde kaft. Daarbovenop krijg je 20 bladzijden met doe-opdrachten voor je kind en vele tips om de boeken thuis en in de klas te gebruiken. De opdrachten zijn erg gevarieerd: kleuren, tekenen, schilderen, knippen, plakken en voorbereidende taal- en rekenopdrachten. Meer info vind je hier.


Kadoze

Kadoze

Kadoze is een boekenpakket voor kleuters in de 2de klas. Het pakket bestaat uit 3 prentenboeken: Berre gaat op berenkamp, Lizzy leert zwemmen en Wat een ei!. Deze boeken zijn gemaakt door getalenteerde Vlaamse en Nederlandse auteurs en illustratoren. Ze bevatten vele kleurillustraties en hebben een harde kaft. Daarbovenop krijg je 16 bladzijden met doe-opdrachten voor je kind en vele tips om de boeken thuis en in de klas te gebruiken. De opdrachten zijn erg gevarieerd: kleuren, tekenen, schilderen, knippen, plakken en voorbereidende taal- en rekenopdrachten. Meer info vind je hier.


Kadee

Kadee

Kadee is een boekenpakket voor kleuters in de 3de klas. Het pakket bestaat uit 3 prentenboeken: Hop! Luis in galop!, Rood, of waarom pesten niet grappig is en Het ding. Deze boeken zijn gemaakt door getalenteerde Vlaamse en Nederlandse auteurs en illustratoren. Ze bevatten vele kleurillustraties en hebben een harde kaft. Daarbovenop krijg je 16 bladzijden met doe-opdrachten voor je kind en vele tips om de boeken thuis en in de klas te gebruiken. De opdrachten zijn erg gevarieerd: kleuren, tekenen, schilderen, knippen, plakken en voorbereidende taal- en rekenopdrachten. Meer info vind je hier.


kikje

Leesfan 1

Leesfan 1 is een boekenpakket voor kinderen in het 1ste leerjaar. In het pakket zitten 3 gevarieerde leesboeken: tok is het beu, van aan tot zin in een zoen en Loebas, een beer van een hond. Deze boeken zijn geschreven door getalenteerde Vlaamse auteurs. Ze bevatten vele kleurillustraties en hebben een harde kaft. Daarbovenop krijg je 13 werkbladen met gevarieerde opdrachten voor je kind en 3 pagina's met tips om de boeken thuis en in de klas te gebruiken. De opdrachten sluiten aan bij de boeken en zijn speels van aard. Ze kaderen in de vakken Taal en Wereldoriëntatie. Meer info vind je hier.


Knuffel

Leesfan 2

Leesfan 2 is een boekenpakket voor kinderen in het 2de leerjaar. In het pakket zitten 3 gevarieerde leesboeken: Muis en draak - Ridder Redder, De twaalfde man en Vlam de draak. Deze boeken zijn geschreven door getalenteerde Vlaamse auteurs. Ze bevatten vele kleurillustraties en hebben een harde kaft. Daarbovenop krijg je 13 werkbladen met gevarieerde opdrachten voor je kind en 3 pagina's met tips om de boeken thuis en in de klas te gebruiken. De opdrachten sluiten aan bij de boeken en zijn speels van aard. Ze kaderen in de vakken Taal en Wereldoriëntatie. Meer info vind je hier.


klap

Klap

Klap brengt al 27 jaar actualiteit voor kinderen van 8 tot 10 jaar. Het tijdschrift biedt een overzicht van de belangrijkste nieuwsfeiten uit België en de wereld, naast een uitgebreid dossier over een actueel thema. Op de doepagina staat afwisselend een recept en een wetenschappelijke proef. Er is ook elke keer een poster, een strip en een woordraadsel. Klap verschijnt elke maand van het schooljaar (10 nummers). Beatrijs Peeters is de hoofdredacteur. Zij schrijft in een taal en stijl die aangepast is aan de doelgroep en kiest die onderwerpen die de jonge lezers het meest interesseren.

Op de website www.klapkrant.be vind je elke week een online artikel, naast een woordenlijst, een actuaquiz en een poll. Neem snel een kijkje! Hier kan je een abonnement bestellen.

   
Poll van de week
actuaquiz
stripvandeweek
Sleutels
  |  Home  |  Mail ons  |  |
  |  Privacybeleid  
|  Ideeënwijzer  |  Andere tijdschriften  |
www.eenhoorn.be
Designed by Oranje