Alleen voor abonnees

Tik hieronder een websleutel die bovenaan op blz. 1 van een gedrukte Kits staat.

websleutel kits
  
Artikel van de week
Archief
Woordenlijst
Wereldkaarten

Andere tijdschriften

kikje

Leesfan 1

Leesfan 1 is een boekenpakket voor kinderen in het 1ste leerjaar. In het pakket zitten 3 gevarieerde leesboeken: ik kies voor lies en wies, het boek van aap en Een kijkje in de kast. Deze boeken zijn geschreven door getalenteerde Vlaamse of Nederlandse auteurs. Ze bevatten vele kleurillustraties en hebben een harde kaft. Daarbovenop krijg je 13 werkbladen met gevarieerde opdrachten voor je kind en 3 pagina's met tips om de boeken thuis en in de klas te gebruiken. De opdrachten sluiten aan bij de boeken en zijn speels van aard. Ze kaderen in de vakken Taal en Wereldoriëntatie. Meer info vind je hier.


Knuffel

Leesfan 2

Leesfan 2 is een boekenpakket voor kinderen in het 2de leerjaar. In het pakket zitten 3 gevarieerde leesboeken: Kat en Mus redden Kip, Lijm en Muis en draak - Ridder Muis. Deze boeken zijn geschreven door getalenteerde Vlaamse auteurs. Ze bevatten vele kleurillustraties en hebben een harde kaft. Daarbovenop krijg je 13 werkbladen met gevarieerde opdrachten voor je kind en 3 pagina's met tips om de boeken thuis en in de klas te gebruiken. De opdrachten sluiten aan bij de boeken en zijn speels van aard. Ze kaderen in de vakken Taal en Wereldoriëntatie. Meer info vind je hier.


klap

Klap

Klap brengt al 28 jaar actualiteit voor kinderen van 8 tot 10 jaar. Het tijdschrift biedt een overzicht van de belangrijkste nieuwsfeiten uit België en de wereld, naast een uitgebreid dossier over een actueel thema. Op de doepagina staat afwisselend een recept en een wetenschappelijke proef. Er is ook elke keer een poster, een strip en een woordraadsel. Klap verschijnt elke maand van het schooljaar (10 nummers). Frank Pollet en Moniek Vermeulen zijn de hoofdredacteurs. Deze jeugdauteurs hebben allebei jarenlang in het onderwijs gestaan. Ze schrijven in een taal en stijl die aangepast is aan de doelgroep en kiezen die onderwerpen die de jonge lezers het meest interesseren.

Op de website www.klapkrant.be vind je elke week een online artikel, naast een woordenlijst, een actuaquiz en een poll. Neem snel een kijkje! Hier kan je een abonnement bestellen.

   
Poll van de week
actuaquiz
stripvandeweek
Sleutels
  |  Home  |  Mail ons  |  |
  |  Privacybeleid  
|  Ideeënwijzer  |  Andere tijdschriften  |
www.eenhoorn.be
Designed by Oranje